Naar contact

Lime Light discoshow Mogelijkheden

Wij weten: er zijn bijna net zoveel feestplannen als dat er muziek is. Jaren ’70 party, dance classics, alleen achtergrond- of juist voorgrondmuziek, spectaculaire lichtshow of geen lichteffecten en ga zo maar even door. Bij ons kan het allemaal! Door onze jarenlange ervaring en door de laatste feestontwikkelingen op de voet te volgen kunnen wij jou een creatief programma op maat bieden. Jij geeft je wensen aan (Zit- of dansfeest? House of pop? Wel of geen speeches? Of een mix van alles en nog wat?)  en wij denken graag mee over de mogelijkheden.

Heb je vragen of specifieke wensen? Neem dan contact met ons of kijk hieronder in de ‘meest gestelde vragen’.

 

Meest gestelde vragen

Wat voor muziek draaien jullie?

Dat wat jouw feestgangers willen horen en we staan altijd open voor verzoeknummers. Hoe dan ook wordt het een knallend feest, want onze dj weet precies welke platen nodig zijn om iedereen enthousiast te maken.

Kunnen we een keer kennis komen maken?

Natuurlijk! Bel of e-mail ons even om een afspraak te plannen.

Kunnen onze gasten jullie geluidsinstallatie inzetten bij stukjes en speeches?

Jazeker! Vraag gewoon om onze microfoon. Als je speciale wensen hebt neem dan van tevoren contact op en dan kunnen we het vast voor je regelen.

Hoe lang duurt de drive-in show?

Standaard zorgen we vijf uur achtereen voor goede muziek. Het eerste nummer wordt gedraaid bij aanvangstijd van het feest en de gasten geleidelijk binnenstromen. We starten met achtergrondmuziek, maar zullen - zodra de gasten er aan toe zijn – de juiste muziek draaien. Uiteraard bouwen we de gehele show ruim voor aanvangstijd op, zodat jullie tijdens het ontvangst niet door hinderlijke opbouwwerkzaamheden worden gestoord.